Over frituur De Grote Goesting
HOE HET ALLEMAAL BEGON
Anno 1992, Ronny & Marleen besluiten een frituur te openen. Met veel helpende handen beginnen we aan de inrichting. Gelukkig was bij het occasie materiaal dat we hadden aangekocht ook de goede raad van een ancien in het vak inbegrepen, want al snel bleek dat we de stiel toch wel serieus onderschat hadden.
Maar je bent jong en je wil wat! Dus met veel vallen en opstaan en de steun van familie hebben we toch een bloeiende zaak kunnen opbouwen. In 1998, na een sterfgeval in onze directe omgeving zaten we op ons tandvlees. We besluiten de zaak over te laten en gaan terug aan de slag als werknemer.
Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Als er in 2006 een pandje vrijkomt op een perfecte locatie, begint het toch weer te kriebelen. Alleen ‘denken’ zonder ‘doen’ levert niets op, dus we zeggen beiden onze job op en besluiten er met ‘Grote Goesting’ terug in te vliegen. Als ‘ervaringsdeskundigen’ kijken we vooral naar de functionaliteit bij de inrichting. En omdat het oog ook wat wil, vragen we raad aan een vriendin om de ‘look’ te verzorgen.
5 december 2006 kunnen we dan met trots de geboorte vieren van de gloednieuwe ‘Frituur De Grote Goesting’!
Incredible, Unique Recipes
DELICIOUSLY IMAGINATIVE FOOD
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi sodales ipsum vel elementum vehicula. Suspendisse sit amet aliquet ex. Pellentesque commodo tortor vel mi volutpat vestibulum. Quisque vel fermentum neque. Maecenas ac velit quam. Sed nec diam et arcu ullamcorper auctor. Aenean cursus nisl lorem, vel facilisis magna blandit ut. Pellentesque commodo tortor vel mi volutpat vestibulum. Quisque vel fermentum neque. Maecenas ac velit quam. Sed nec diam et arcu ullamcorper auctor. Aenean cursus nisl lorem, vel facilisis magna blandit ut.