Over frituur De Grote Goesting

HOE HET ALLEMAAL BEGON

Anno 1992, twee ‘groentjes’, Ronny & Marleen besluiten een frituur te openen. Met veel helpende handen beginnen we aan de inrichting. Gelukkig was bij het occasie materiaal dat we hadden aangekocht ook de goede raad van een ancien in het vak inbegrepen, want al snel bleek dat we de stiel toch wel serieus onderschat hadden.

Maar je bent jong en je wil wat! Dus met veel vallen en opstaan en de steun van familie hebben we toch een bloeiende zaak kunnen opbouwen. In 1998, na een sterfgeval in onze directe omgeving zaten we op ons tandvlees. We besluiten de zaak over te laten en gaan terug aan de slag als werknemer.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Als er in 2006 een pandje vrijkomt op een perfecte locatie, begint het toch weer te kriebelen. Alleen ‘denken’ zonder ‘doen’ levert niets op, dus we zeggen beiden onze job op en besluiten er met ‘Grote Goesting’ terug in te vliegen. Als ‘ervaringsdeskundigen’ kijken we vooral naar de functionaliteit bij de inrichting. En omdat het oog ook wat wil, vragen we raad aan een vriendin om de ‘look’ te verzorgen.

5 december 2006 kunnen we dan met trots de geboorte vieren van de gloednieuwe ‘Frituur De Grote Goesting’!

Bekend voor de klassieke puntzak

IN EN RONDOM SINT-ANTONIUS

Nu, bijna veertien jaar later, kunnen we zeggen dat we al wat gegroeid zijn. De aankoop van een handig kassasysteem, een volledige make-over en de installatie van een super geautomatiseerde friteuse hebben hier allemaal toe bijgedragen.

Ook zijn wij blij dat we ons door de jaren heen steeds hebben kunnen omringen door een team van enthousiaste studenten en flexi’s. Samen streven wij naar een vlotte en vriendelijke bediening.

Hopelijk mogen we jullie snel begroeten om te komen proeven van onze goudgele frietjes, zelfbereid stoofvlees of goulash, de heerlijke snacks en het ruim assortiment aan burgers. Ook vegetarische en glutenvrije snacks ontbreken niet in ons aanbod.

Geen zin in wachten? Vanaf nu kan je ook gebruik maken van onze online dienst!

Tot snel,

Ronny, Marleen & Het Grote Goesting Team

Incredible, Unique Recipes

DELICIOUSLY IMAGINATIVE FOOD

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi sodales ipsum vel elementum vehicula. Suspendisse sit amet aliquet ex. Pellentesque commodo tortor vel mi volutpat vestibulum. Quisque vel fermentum neque. Maecenas ac velit quam. Sed nec diam et arcu ullamcorper auctor. Aenean cursus nisl lorem, vel facilisis magna blandit ut. Pellentesque commodo tortor vel mi volutpat vestibulum. Quisque vel fermentum neque. Maecenas ac velit quam. Sed nec diam et arcu ullamcorper auctor. Aenean cursus nisl lorem, vel facilisis magna blandit ut.

Beste frituur van Zoersel 2020

BIJ BESTE FRITUUR VAN VLAANDEREN VAN HET NIEUWSBLAD

In 2020 werden we bekroond tot beste frituur van Zoersel! Dit kon enkel dankzij onze lieve klanten die wij steeds met een glimlach voorzien van de lekkerste frietjes en snacks.