-
Een voorgebakken gehaktsnack, grof gemalen en platgedrukt als een extra dikke hamburger. Zowel warm als koud erg lekker!
-
Zoals een curryworst, maar net een tikkeltje anders. Top hem af met mammoetsaus voor de unieke combinatie.
-
Bereid met overheerlijk vegetarische draadjesvlees, smeuïge veggieragoût en een lekkere krokante korst.
-
Deze frikandel bestaat uit kip en rund en is omhuld in een knapperig krokant jasje.
-
Gevuld met een royale, rijke ragout met mals vlees, paprika en is op smaak gebracht met een krachtige kruidenmix.
-
De enige echte traditionele Belgische gehaktbal voor de pure snackliefhebbers.
-
Royaal gevuld hap met stevige losse mie, originele bamigroenten, ketjap en oosterse kruiden.
-
Bereid met overheerlijk draadjesvlees, smeuïge ragoût en een lekkere krokante korst.
-
De kaassoufflé is rijk gevuld met smeuïge kaas: een heerlijke verwennerij om lekker weg te happen.